DESPRE NOI

O nouă tendința în design, mobilierul metalic

De ce noi?

Intenția noastră este să transformăm metalul într-un obiect sensibil și să îl aducem la viața prin culoare cu scopul de a crea piese de mobilier care să aducă bucurie și emoție în viață ta.

Ce facem?

Obiecte cu personalitate, cu funcționalități diverse, care atrag privirea prin unicitatea lor și de care nu vrei să te desparți repede pentru că sunt în aceeași măsură și frumoase și utile.

MAGUS ONE

Despre noi

Într-o societate de consum, unde lucrurile din jurul nostru au o viață scurtă și sunt repede înlocuite cu altele, noi am ales să creăm obiecte durabile, care să facă parte din viață noastră o lungă perioada de timp.

Am căutat materia prima ideală și am găsit-o repede, era sub ochii noștri – oțelul. Experiență firmei noastre, de peste 30 de ani în prelucrarea acestuia, ne-a fost de mare ajutor. În decursul anilor de muncă am descoperit că interesul pentru dezvoltare și tehnologizare continuă reprezintă atuul principal al unei firme de producție. În ultimii ani am creat și produs un număr impresionant de accesorii pentru diverse tipuri de motociclete, cu design unic și funcționalitate specifică, produse pe care le desfacem în prezent pe piață internațională de profil.

Având că parteneri de lungă durata companii precum Frigoglass, Coca-Cola sau Green Forest, firma noastră a acumulat know-how-ul necesar dezvoltării și adaptării permanente la cerințele pieței.

Acest lucru ne permite să fim în permanentă deschiși către nou și să acceptăm noi provocări, ceea ce ne-a îndemnat să abordăm în mod profesionist o nouă tendința în design, și anume, mobilierul metalic.

Oțelul este un material durabil și sustenabil în același timp, care permite să fie modelat în aproape orice formă, un material versatil, care poate fi cald sau rece și poate „trăi” la fel de bine în interior că și în exterior.

Am început doar să-l privim cu alți ochi și să îl înconjurăm cu dragoste. Astfel au luat naștere obiecte cu personalitate, cu funcționalități diverse, care atrag privirea prin unicitatea lor și de care nu vrei să te despărți repede pentru că sunt în aceeași măsură și frumoase și utile.

Intenția noastră este să transformăm metalul într-un obiect sensibil și să îl aducem la viață prin culoare cu scopul de a crea piese de mobilier care să aducă bucurie și emoție în viață ta. Fie că e vorba de zona centrală a casei (bucătărie, living), de cea secundară (hol, baie, garaj) sau de curte, un obiect din oțel este mai mult decât necesar.

Am creat, așadar, produse pentru fiecare dintre aceste zone, produse durabile, cu design plăcut și cu funcționalitate specifică.

MAGUS ONE

Valorile noastre

Pasionați de artă, mereu creativi, suntem interesați în permanentă să găsim soluții estetice și funcționale atunci când creăm produse noi. “Imblanzim” metalul în forme unice și dinamice care inspiră și emoționează. În același timp considerăm durabilitatea un aspect fundamental al mobilierului pe care îl creăm, aspect care vine în sprijinul sustenabilității produselor noastre, care au fost construite să reziste în timp și pot fi refolosite și modificate necontenit, dar și reciclate complet.

Creativitatea, funcționalitatea, durabilitatea și sustenabilitatea sunt atributele principale care caracterizează produsele MAGUS ONE.

Oțelul - un material durabil, dar sensibil

La MAGUS ONE transformăm oțelul și îl scoatem din zona de rigiditate, durabilitate și răceală. Îi dăm atribute în antiteză cu percepția obișnuită asupra lui. Dăm viață metalului.

Oțelul este extrem de versatil și de fapt foarte fin, ne lasă să îl prelucrăm, să îl încălzim. In mâinile noastre acesta se metamorfozează într-un obiect sensibil care inspiră și emoționează.

La început e ideea. Ea începe să prindă formă în biroul nostru de proiectare unde tineri cu talent și spirit inovativ elaborează proiectul care mai apoi crește și se transformă pe parcursul unui proces intens de brainstorming, testare și reoptimizare urmărit îndeaproape. Odată ce obiectul prinde formă virtuală, acesta este lansat în producție. Preluăm materia prima sub formă de bare de oțel sau plăci de dimensiuni standard care întră într-un proces de prelucrare atentă. Debitarea materialului se realizează cu tehnologie de ultima generație (utilaje japoneze de debitare cu Laser, AMADA), apoi materialul suferă o deformare plastică (indoire mecanică). Urmează asamblarea prin sudură și o atentă finisare, după care produsul astfel obținut intră în procesul de vopsire în câmp electrostatic. Acum ideea a prins viață și noul produs este gata să își găsească locul în casă ta.

MAGUS ONE

Produsele noastre

Realizăm produse cu grijă, îndemânare și atenție la detaliu, și lucrăm exclusiv cu finisaje de cea mai bună calitate.

Dăm culoare produselor noastre cu ajutorul vopsirii în câmp electrostatic, apelând la parteneri care sunt interesați îndeaproape de progresul tehnologic și care oferă soluții de înalta calitate în ceea ce privește procesul de vopsire. Utilizăm vopsele care răspund cerințelor de sănătate și sustenabilitate.

Alegem culori conforme cu ultimele tendințe de design pentru a crea obiecte cu personalitate care tind să devină “acasă”.

Piesele de mobilier pe care le propunem sunt intuitiv și ușor de montat și integrat în orice spațiu, în funcție de preferințele tale estetice, astfel încât să completeze armonios încăperile pe care le „locuiesc”.